Wonen in Boerderij 1874 is landelijk wonen in het karakteristieke dorp Hagestein en het historische Vianen om de hoek. Dit gloednieuwe woongebouw in Hagestein is al bij voorbaat uniek. Uniek vanwege de geweldige ligging. De boerderij wordt omringd door polderlandschap met schitterende uitzichten over de weilanden.

De dertien appartementen bieden de nieuwe bewoners een hoge mate van luxe en comfort. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in detail uitgewerkt en afgestemd op de woonwensen van nu. Naast de boerderij wordt – voor wie meer ruimte zoekt – een riante twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd met een fijne besloten tuin met enorm veel privacy aan de achterzijde.

Fraaie ligging
Boerderij 1874 ligt op een prachtig punt, op de hoek van de Achterweg en de Engweg. Vanuit het nieuwe appartementengebouw is er zicht op het prachtige polderlandschap. Momenteel staat er op deze locatie een monumentale doch vervallen woonboerderij en het nieuw te bouwen woongebouw is geïnspireerd op de voormalige schuur.

De appartementen variëren in grootte van circa 72 tot 85 vierkante meter met meestal twee slaapkamers. Bij het appartement behoort ook een eigen parkeerplek en voor bezoekers zijn ook ruim voldoende parkeerplekken aanwezig. Vanaf de parkeerplaats stapt u zo de gezamenlijke entree met liftinstallatie binnen.

Comfortabel wonen in de Boerderij
De appartementen op de begane grond hebben heerlijk openslaande deuren naar het verdiepte terras met uitzicht over het polderlandschap. Op de eerste verdieping bevinden zich vijf appartementen met een fijne loggia om onder alle weersomstandigheden van het uitzonderlijke uitzicht te genieten. Op de tweede verdieping bevinden zich nog vier appartementen ook met inpandig loggia. Twee van deze appartementen hebben een bijzondere vide met mogelijkheid voor een extra kamer op de vliering. Het fraaie sanitair in de badkamer en het toilet is inclusief. De keuken is echter niet inbegrepen. Qua comfort biedt het appartement vloerverwarming door het gehele appartement, isolatieglas en een eigen warmtepomp. Op het dak van de boerderij worden zonnepanelen geplaatst. De bergingen bevinden zich of op de begane grond of op de verdiepingen. Verkoopprijzen vanaf ca. € 315.000 v.o.n. tot en met € 385.000 v.o.n, met uitzondering van het tweekamerappartement op de eerste verdieping.

Twee-onder-een-kapwoningen
De twee-onder-een-kapwoningen zijn ook bijzonder. De woningen worden gesierd door enorme raampartijen en de houten panelen geven het geheel een moderne uitstraling. De woningen maken de verbinding tussen de boerderij en de bestaande woningen aan de Achterweg. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en geeft prachtig uitzicht over het polderlandschap. De royale woonkamer aan de achterzijde met uitbouw(mogelijkheid) biedt mooi zicht door de brede puien op de besloten achtertuin. Met drie slaapkamers en een ruime bergzolder (mogelijkheid voor kamer) bieden deze woningen een zee aan ruimte. Ook deze woningen worden voorzien van vloerverwarming, isolatieglas, een eigen warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Verkoopprijzen vanaf ca. € 599.000 v.o.n. Voor meer informatie: www.boerderij1874.nl

Voor meer informatie:

Van der Werf Makelaars Vianen