VAN ALCMAERLAAN 28 – HOOGMADE

RIANT EN MOOI WONEN IN DIT RIANTE PENTHOUSE MET RIANT BALKON EN TERRASSEN MET UITZICHT OP WATER.

Wij bieden u aan! Door een binnenhuis architect ingerichte design penthouse. Riant en mooi wonen met uitzicht op vaarwater dat zijn enkele kenmerken van dit prachtige appartement met balkon en ruime terrassen waar er prachtig uitzicht is op vaarwater.Het penthouse heeft twee woonlagen en is zeer luxe ingericht. Kom gauw kijken naar dit speelse, luxe 4- kamer appartement met 2 badkamers, 2 autostallingsplaatsen in de riante ondergelegen garage en 2 zonnige, riante dakterrassen. Het penthouse ligt op de eerste en tweede verdieping en heeft een eigen entree via een overdekte corridor tot aan de voordeur. Entree is via de Van Alcmaerlaan of via de ondergelegen garage. Lift en trappenhuis aanwezig vanuit de ondergelegen garage. Tevens is er een haven, supermarkt, restaurants en een lagere school op loopafstand. Hoogmade ligt ideaal t.o.v. Leiden/ Amsterdam en heerlijk dicht bij zee. Goed te bereiken middels fiets, auto en openbaar vervoer.

Indeling
Entree met bellentableau en video, lift en trappenhuis, privé corridor naar voordeur;

Indeling Penthouse: op de 1e verdieping, riante hal welke toegang geeft tot de meterkast, toilet, de badkamer, bijkeuken/berging, slaapkamer en woonkamer, de slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het pand, de riante badkamer is voorzien van een whirlpool en vaste wastafel, bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger, opstelplaats voor CV- installatie met warmte-terug-winsysteem, de ruime woonkamer is voorzien van een luxe Pvc vloer en open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur, openslaande deuren naar het royale dakterras. De open hardhouten trap in de woonkamer biedt toegang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop, met toegang tot tweede badkamer met ligbad, douchecabine en toilet, slaapkamer achter pleinzijde met toegang tot het riante tweede dakterras, 3e slaapkamer achter de pleinzijde en eveneens toegang tot het riante terras met uitzicht op de Does en de polders. Bij een andere indeling is het mogelijk om van de deze 2 slaapkamers 3 of 4 kamers te maken. Het gehele appartement is voorzien van een Pvc vloer.